Bild

Lokaler för små och stora företag

Green Innovation Park kan möta de flesta lokalbehov. Förutom kontorslokaler i olika storlekar, finns lokaler för laboratorieverksamhet, produktion, lagerutrymmen och tillfälliga konferens- och möteslokaler. Vill du bygga nytt utifrån specifika behov är det också möjligt.

Växthuset

För det mindre eller nystartade företaget finns möjlighet att hyra arbetsplats i Växthuset. Byggnaden har spännande arkitektur med sju meter takhöjd, suterränglokaler och en amfiteater för möten och presentationer. I huset finns flexibla lokaler med många gemensamma ytor. Du kan hyra möblerade rum för 1 upp till 5 personer eller ett enskilt skrivbord i en gemensam miljö. Det finns även utrymme att inkludera labbverksamheter och verkstäder. Här ska man kunna testa sina teorier och företagsidéer i praktiken.

Bilder och planskiss över Växthuset

 

Företag

För små och medelstora företag passar vårt företagshotell. Här finns möjlighet att hyra kontorslokaler i storleken 50-300 kvadratmeter med tillgång till gemensamma möteslokaler och kök. Det finns även möjlighet att hyra större lokaler med egna mötesrum och pentry.

Företagspark

I direkt anslutning till SLU:s verksamhet ligger företagsparken. Lokalerna i parken vänder sig främst till företag med behov av större ytor, exempelvis för forskninglaboratorier och produktion. Vill du bygga en ny anläggning utifrån specifika behov är det också möjligt.

Tillfälliga lokaler för möten och konferenser

Genom SLU kan du hyra toppmoderna och representativa lokaler för möten eller konferenser. Lokalerna hyrs per timme och bokas enkelt genom SLU.

 

Vill du veta mer om Green Innovation Parks lokaler?
Kontakta: Green Innovation Park