Vi har flera olika slags lokaler för företag av alla storlekar, både etablerade och i uppstartsfas. 

Green Innovation Park rymmer i dagsläget cirka 40 företag – och fler är på väg. Många är världsledande inom sitt område medan andra befinner sig i uppstartsfasen. Representationen bland företagen är bred: Här finns både export- produktion- och forskningsföretag inriktade på exempelvis medicinteknik, biologi, solenergi och miljösäkerhet. Områdets största aktör är SLU, Sveriges gröna universitet med cirka 1000 forskare och 2000 studenter. I universitetets toppmoderna forsknings- och undervisningslokaler kan du bland annat träffa världsledande agronomer, veterinärer, landskapsarkitekter och ekonomer. Ett stenkast bort finns SVA, en expertmyndighet inom veterinärmedicin med diagnostik, forskning, beredskap och rådgivning som en del av sitt uppdrag.

För det mindre eller nystartade företaget...

Växthuset, kontorsgemenskap med fokus på samverkan för nya och små företag med kontor på 5-25 kvm

Här kan du hyra skrivbordsplats med eller utan specificerad plats, eller eget rum för en eller flera personer. Del i gemensamhetsutrymmen såsom lounge, pentry, mötesrum och WC ingår i hyran. I hyran ingår även ett basutbud av kontorsmöbler och möblering av gemensamma utrymmen.

Lokalerna är nyrenoverade och fräscha och består av en välkomnande foajé/loungedel med sittgrupper, mötesrum för 8-10 personer, lunchrum samt en f.d. anatomisk teater med blandade sitt- och ståplatser för ca 20 personer. Det finns 10 st kontorsrum möblerade för 4-5 personer. 

För små och medelstora företag...

Kontorslokaler på 30-250 kvm med delade mötesrum och kök, för flexibelt lokalutnyttjande och möten företag emellan

Här erbjuds lokaler för små och medelstora företag där funktioner som kök och möteslokaler delas för ett effektivt och flexibelt lokalutnyttjande som stimulerar till möten. Lokalerna är nyrenoverade och fräscha med stora valmöjligheter vad gäller tillval av kringtjänster.

Butik om 182 m² på Ulls väg 28 A

Ljus och öppen lokalyta om totalt 182 m² i markplan med stora glasade partier. Lokalen är omgiven av en naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till ån.

Kontor på Almas allé 9

Charmigt kontorshus i två plan på totalt 278 kvm mitt på campus Ultuna.

För det större företaget...

Byggnader och kontorslokaler på 970-1200 kvm som anpassas helt efter den egna verksamheten

Lokalerna är nyrenoverade och kan anpassas fritt efter de de krav verksamheten ställer.

 

Vill du veta mer om Green Innovation Parks lokaler?
Kontakta: Green Innovation Park