22 november, klockan 14:00 – 15:00

Innovationsförmåga - Vad krävs för att skapa en innovativ organisation?

När: 22 november, klockan 14:00 – 15:00

Var: Växthuset, Ulls väg 29C

På Greenspiration hour 22 november får du höra vilka nya förutsättningar som finns för att driva innovationer i organisationer och hur rätt ledarskap, medarbetarskap och kultur skapar innovationsförmåga. Du får också veta varför självorganiserande team ökar innovationskapaciteten och hur du på bästa sätt tar till vara på kreativiteten i din organisation.

Varför är innovation viktigt och varför det är prioriterat av världens ledare? Håkan Ozan har över 10 års erfarenhet av forskning och innovationsledning. Idag är han affärsområdes chef för Innovation Management Consulting på företaget KPMG och sitter i ISO:s tekniska kommitté som utvecklar en global standard för innovationsledningssystem.

Detta event kräver ingen föranmälan.

___

Green Innovation Park presenterar Greenspiration hour - en timme för innovations- och företagsintresserade. Varje onsdag kl.14 i Växthuset bjuder Green Innovation Park in talare och inspiratörer till att dela med sig av sina erfarenheter. Efteråt bjuder vi på fika, en chans till att mingla och knyta nya kontakter.